Разумков не витримав: Вдруге зліг через коронавірус

На Банковій точно плакати не будуть.

У спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова виявили коронавірус. Про це друга-перша людина режиму Зеленського сама повідомила на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні, наприклад, такий, на перший погляд, формальний тест перед масовим заходом допоміг виявити хворого, який, сам того не знаючи, міг би заразити кілька сотень почесних гостей. Тест виявив мене», — написав Разумков.

Голова ВР продовжить свою роботу дистанційно.

Спікер планував завтра особисто взяти участь у Ялтинській європейській стратегії. Тепер сподівається на те, що йому дозволять виступити дистанційно.

«На жаль, не зможу відвідати захід особисто, адже для дотримання всіх протиепідемічних вимог сьогодні здав тест на коронавірус. Він виявився позитивним», — уточнив політик.

Разумков додав, що зараз відчуває себе добре.

Нагадаємо, Разумков хворів на коронавірус у листопаді минулого року.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...