Реактивна артилерія ЗСУ знищила склад боєприпасів у тимчасово окупованому Луганську

Українські військові знищили склад боєприпасів, який росіяни розташовували в тимчасово окупованому Луганську. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

“Повідомлення про втрату окупантами чергових складів з боєприпасами надходять щодня. Останнє – із Луганська. Постачання боєкомплектів на позиції в них порушено, однак ці втрати ще не досягли критичної межі – запасів в росіян забагато”, – написав Гайдай.

Він наголосив, що протягом багатьох десятиріч армія ворога ніде не зазнавала таких вагомих втрат, як на Луганщині.

“У них є все і в достатній кількості. Але наші бійці завдають росіянам чисельних втрат, багато ворогів повертаються додому і “вмирають від природних причин”. “Друга армія світу” декілька разів бігла з Білогорівки, не знала що робити під Золотарівкою. В бій вже кинуті завзяті “ждуни” із Рубіжного та Сєверодонецька. Вони знищують села області, де можливо мешкають їхні родичі. Але це те, чого вони хотіли, на жаль”, – зазначив Гайдай.

За його словами, за ніч із 10 на 11 липня росіяни завдали п’ять ракетних ударів та чотири масованих артилерійських обстріли по населених пунктах на межі Луганщини і Донеччини.

Росіяни гатили по населених пунктах на межі Донеччини й Луганщини

Вони застосовують авіацію, ствольну та реактивну артилерію, намагаючись прорватися з Лисичанського та інших напрямків на Сіверськ та Слов’янськ, але вже більше тижня ці спроби безуспішні. Також загарбники намагаються просуватися зі сторони Попасної.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...