Реалії "ЛНР" підкосили: В окупованому Алчевську спився та помер від гангрени російський полковник

В Алчевську, на тимчасово непідконтрольній Україні території Луганської області помер російський військовослужбовець. Про це в Twitter повідомив блогер під ніком hochu domoy v ua, передають Патріоти України.

За даними блогера, помер «кавалер численних бойових нагород», випускник Рязанського вищого училища, учасник двох чеченських воєн і війни в Югославії, полковник ВДВ ЗС РФ Сергій Терещук. Він нібито помер «в підвалі».

За словами блогера, в 2014-2017 роках російський військовий воював у складі незаконних збройних формувань на Донбасі, але, як пишуть в соцмережах прихильники угруповання, «кремезний чоловік з досвідом бойових дій в гарячих точках був зломлений байдужістю і реаліями життя в "ЛНР" . Місцеві жителі зазначають в соцмережах, що кадровий російський офіцер «з гордості» відмовився від посади в так званій «комендатурі», вів неправильний спосіб життя, зв'язався з людьми без певного місця проживання і нібито в результаті спився.

В кінці грудня 2020 року він отримав обмороження обох ніг, заповз у найближчий підвал, і залишався там. В результаті у колишнього члена НЗФ розвинулася гангрена обох ніг, врятувати Терещука медикам не вдалося. Також луганчани пишуть, що в Підмосков'ї у росіянина залишилася дружина і дитина.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....