"Реалії РФ - це ганьба, поразка і її розвал": Данілов відреагував на заклик Пєскова щодо врахування ситуації

Під час обговорення мирного плану, який дасть змогу завершити війну, розв'язану Росією в Україні, справді необхідно враховувати реалії. Проте не ті "реалії", на врахуванні яких наполягають у Кремлі. Про це секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данілов заявив 28 грудня у Twitter, коментуючи слова спікера президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова, передають Патріоти України.

"Немає ніяких реалій, у яких існують "нові території у складі Росії". Кремлеспікерам час вийти зі стану інформаційної маячні. Реалії РФ – це ганьба, поразка і її розвал", – написав секретар РНБО.

"Без урахування цих реалій ніякий "мирний план" не відбудеться. Спілкування з Іблісами призводить до прикрого випадання з реальності", – додав Данілов.

28 грудня Пєсков заявив, що "не може бути жодного мирного плану України", який "не враховує сьогоднішніх реалій", тобто, за його уточненням, "входження" до складу Росії "нових регіонів". "Жодний план, який не враховує ці реалії, – він не може претендувати на те, щоб бути "мирним", – стверджує спікер Путіна.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...