"Реальні" цілі РФ у війні - це повернення Україні Криму, ліквідація "ЛДНР" і розширення НАТО": Подоляк потролив росіян

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що справжніми цілями Росії у війні були повернення Україні Криму і розширення НАТО. Про це Подоляк написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Реальні цілі російської "СВО", про які не сказали на Радбезі РФ: 1. Ліквідація анклавів "ЛДНР". 2. Повернення Криму до України. 3. Розширення НАТО", - написав Подоляк.

Також за словами радника голови ОПУ, серед справжніх цілей Росії були відмова від газової монополії у Європі, руйнування економіки РФ, ізоляція та залізна завіса.

"Все йде за планом, випереджаючи графік", – поглузував Подоляк.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...