"Реальніше побудувати Hyperloop": Омелян прокоментував обіцянки Зеленського як кандидата у президенти

На думку Омеляна, шоумену не вистачає власної позиції в питаннях економічної реформи правоохоронної системи, інфраструктури, зовнішньої політики, а також розв’язання збройного конфлікту на Донбасі.
Володимир Омелян. Фото: соцмережі.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян вважає більш реальним втілення проекту Hyperloop, ніж обіцяне кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Близько 20% українців проголосували за зміни, причому кожен свої. Тому що, на жаль, кандидат без команди, ідеології, і, що ще гірше, взагалі без розуміння, як “все дати всім”. Особливо, коли це неможливо. Гиперлуп побудувати реальніше, ніж втілити обіцяне, навіть якщо слідувати утопічному сценарію управління державою Голобородько/Голохвастова”, – написав міністр.

На думку Омеляна, Зеленському не вистачає власної позиції в питаннях економічної реформи правоохоронної системи, інфраструктури, зовнішньої політики, а також розв’язання збройного конфлікту на Донбасі. В якості підтвердження своїх намірів міністр запропонував шоумену наступний варіант:

“Набрати відомий йому телефон і відкрити небо для рідної Дніпропетровської області. Щоб пасажири платили не 8-12 тис. грн за авіапереліт Дніпро-Київ, а в десять разів менше. Як ми це зробили для всіх українців, окрім Дніпра, де аеродром контролює команда Зе”, – вважає Омелян.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...