"Реально как похоронный марш. Ху*ло аж скривился, когда услышал": Путіна потролили гімном у Саудівській Аравії (відео)

На честь офіційного візиту російського президента Володимира Путіна до Саудівської Аравії, оркестр Ер-Ріяда виконав гімн Росії, який вже став приводом для жартів у мережі, передають Патріоти України.

Так, на відео, опублікованих блогером Антоном Ходзе, чути, що музиканти із самого початку не потрапили в ноти, а далі й узагалі трубили невлад.

Путін намагався не реагувати на понівечений гімн своєї країни, і для глави РФ це не вперше. У 2015 році з російським гімном осоромився єгипетський оркестр.

У коментарях користувачі також згадали інцидент у Єгипті та всіляко підколювали російського президента: "Джазове виконання гімну! Не рубайте голови музикантам", "У кінці там немов хтось лупить об стіну мішком із котами", "Ні, єгиптяни крутіші були. Цим ще тренуватися треба", "Реально як похоронний марш. Ху*ло аж скривився, коли почув".

Скрін

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...