"Реально обоср***сь": Глава Дагестану вилаяв військкомів (відео)

Військкоми міста Дербент у Дагестані заявили, що до військкоматів має з’явитися усе чоловіче населення міста. Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України.

Глава російського регіону Сергій Меліков розкритикував чиновників після того, як Дербентом почали їздити авто рятувальників, які через гучномовці закликали "всіх громадян чоловічої статі терміново з'явитися у військовий комісаріат" з паспортами та військовими квитками. В адміністрації Дербента сказали, що оповіщення організували "на прохання військкомату через машини управління ЦО і НС".

"Як може військком Дербента зі схожим текстом відправляти людей? - запитав Меліков. - "Всім громадянам чоловічої статі міста Дербента". Ви мені скажіть, що це, ****, за ідіоти!... Ви що, дебіли, ***? Хто їх уповноважив їздити містом?", - вилаявся глава Дагестану.

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...

Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...