Речник Східного угруповання назвав основні відмінності тактики ЗСУ від "вагнерівської"

Тактика ведення бойових дій українських військових кардинально відрізняється від тієї, яку застосовували бойовики ПВК "Вагнера" на Бахмутському напрямку. Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий пояснив, що ЗСУ бережуть свій особовий склад та не йдуть у лобові атаки, передають Патріоти України.

Він додав, що на цьому напрямку терористів "ПВК" більше немає – їх було знищено, а їхній потенціал - зламано. Наразі характер бойових дій змінився, оскільки тепер наступ ведуть Сили оборони, штурмуючи позиції загарбників. "Ми ні в якому разі не повторюємо практику "Вагнера" – ми зовсім по-іншому [діємо]", – сказав речник ЗСУ.

За словами Череватого, ЗСУ роблять ставку на максимальну маневровість, інтенсивні удари по ворогу й знищення логістики окупаційних військ. "І ні в якому разі не лобові атаки, тому що ми бережемо свій особовий склад і з чисто людських понять, і з військових понять – тому що це наші загартовані в боях воїни", – зазначив він.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...