Речовина вражає всі системи організму людини: Окупанти хотіли влаштувати в Дніпрі масштабний теракт

Окупанти хотіли влаштувати в Дніпрі масштабний теракт. 15 липня РФ била по місту ракетами і цілилася по території Південного машинобудівного заводу. Після цього в мережі з'явилася інформація про те, що в результаті вибухів нібито стався витік гептилу, що і розкрило плани рашистів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова тероборони Дніпра Геннадій Корбан, передають Патріоти України.

Він зробив офіційну заяву на тлі поширюваної інформації про те, що в результаті ракетного удару по заводу стався витік гептилу. Це компонент ракетного палива, він дуже небезпечний. Гептил вражає буквально всі системи людини. Він викликає порушення репродуктивної діяльності і появу вроджених каліцтв. Однак ніякого витоку не було, вся інформація про "поширення" небезпечної речовини - фейк.

Корбан зазначив, що гептил був утилізований ще в перші два місяці повномасштабної війни, яку РФ розв'язала в Україні. Для утилізації небезпечної речовини знадобилося понад 100 мільйонів гривень.

"У зв'язку з вищевикладеним запевняю жителів Дніпра, що інформація поширювана ворожими джерелами - це фейк і відверта брехня. Також стверджую, що російське керівництво збиралося вчинити терористичний акт в Дніпрі небачених масштабів, який можна порівняти з ядерною катастрофою. Однак керівництво області та міста заздалегідь подбали про цю проблему", - вказав Корбан.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...