Рейд Бєлгородською областю: "РДК" заявив, що вся їхня техніка ціла, а Міноборони РФ - бреше

Бійці "Російського добровольчого корпусу" повідомили, що російське Міноборони поширює брехню про знищення колон техніки "диверсантів" у Брянській області РФ.

Раніше канал Міноборони РФ опублікував відео із нібито знищеною технікою "диверсантів".

В "РДК" заявили, що не знають, "які колони техніки знищив у своїх зведеннях пан Конашенков, але у Російського Добровольчого Корпусу втрат немає".

Водночас російський губернатор Гладков розповів, що жителі повернулися до населених пунктів Грайворон і Головчине, "а жителів Гора-Поділ, Глотове та Козинки повернемо централізовано найближчим часом".

Він також розповів, що нібито проїхали трьома селами Гора-Поділ, Глотове та Козинка, де раніше були "диверсанти".

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...