Рейдер та власник МАФів: До парламенту від "Слуги народу" йде кум Медведчука

Дані про сімейні зв'язки підтверджуються скріншотами зі сторінки Оксани Марченко в Instagram, де вона виклала фотографії на тлі церкви.

У список «Слуги народу» потрапив кум Медведчука і глава київської мафії «кіоскерів» Андрій Холодов. Він - 22-й номер у списку партії і контролює бізнес київських «МАФовіків» разом зі своєю дружиною Катериною Шаховською, учасницею гучної ДТП. Холодов виявився також кумом Віктора Медведчука і Оксани Марченко. Про це повідомляє журналіст Олександр Тахтай на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Ці дані підтверджуються скріншотами зі сторінки Оксани Марченко в Instagram, де вона виклала фотографії на тлі церкви. На фото Марченко позує разом Катериною Шаховською, дружиною Холодова. У підписі до фото Марченко пише: «Катюша, мама мого хрещеника».
Катерина Шаховська - відомий завсідник різних світських тусовок. На неї зареєстровані кілька підприємств з видами діяльності, пов'язаними з МАФами в Києві. Також її ім'я раніше світилося в справі про гучну ДТП, в якій з вини Bentley Шаховської були розбиті кілька авто в центрі Києва і мало не загинув регулювальник. Його авто знесло на повному ходу.
Однак після втручання її чоловіка, Андрія Холодова, і ще пари його друзів-нардепів у справі загадковим чином з'явилися нові обставини і в підсумку Шаховська виявилася невинною. Самого Андрія Холодова джерела журналіста характеризують, як «короля тютюнових кіосків, причетного до контрабанди сигарет». За даними джерел, «кіоски в метро - "під ним", а там весь набір: ліві чеки, ухилення від податків».
Також він причетний до рейдерського захоплення заводу «Ефкон» в 2012 році. У Київраді в 22-го номера списку «Слуги народу» і має хороші зв'язки з Дмитром Білоцерковцем, з тендерної мафії. В Україні Холодов практично не живе. Знаходиться в основному на Кіпрі або в Австрії, у Відні.
Також, як стало відомо, стати нардепом від партії Зеленського Холодов намагається не один він. Разом з ним до прохідної частини списку «Слуги народу» потрапив ще один представник київської мафії «кіоскерів» Артем Культенко.
Він у списку під 52-м номером. Одна з цікавих особливостей - його активно підтримує ГО «Громадянський корпус», президентом якого є Роман Солодкий. З ним Культенко має спільний бізнес з київськими МАФами і паркувальними майданчиками.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...