Четвертий Рейх розважається: Держдума РФ замовила підрахунок "шкоди" Криму від "окупації" Україною

На сайті російських держзакупівель було розміщено тендер на виконання так званого дослідження "оцінки збитків", завданих окупованому півострову Крим у період з 1991 по 2014 рік, коли до анексії півострів знаходився під контролем влади України. Заявки на участь у тендері прийматимуть до 27 червня повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Повідомляється, що початкова вартість проведення дослідження складає 10 мільйонів російських рублів (понад 150 тис. доларів США).

Замовником цього дослідження стала Державна дума РФ, яка хоче побачити порівняння соціально-економічного та законодавчого регулювання ключових сфер життя півострів в період СРСР, у складі України та після окупації.

Заявки приймаються до 27 червня 2019 року, а 11 липня за підсумками конкурсу мають обрати виконавця.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Держдума РФ створила групу для оцінки збитку від "української анексії Криму". Голова Державної думи Російської Федерації В'ячеслав Володін заявив про створення спеціальної робочої групи в нижній палаті, яка оцінить збитки від "дій України економіці Кримського півострова", спецгрупу очолить перший віце-спікер Держдуми Іван Мельников.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...