"Реінкарнація": Михайло Горбачов зазбирався в депутати Індонезії

В Індонезії на виборах до парламенту балотується повний тезка першого президента СРСР Михайло Горбачов. Повне ім'я 32-річного індонезійця Михайло Горбачов Дом, повідомляють Патріоти України.

"Мої батьки були впевнені, що у них буде дівчинка. Коли я народився, вони запанікували, бо вони не підібрали ім'я для хлопчика", — розповів він.

Чоловік поділився, що ім'я йому вибрали майже випадково. Його батько помітив статтю в газеті про Горбачова. Йому дуже сподобалося ім'я такого впливового світового політика, тому назвав сина на честь нього. Горбачов зазначив, що в дитинстві йому було нелегко, тому він скорочує своє ім'я до Горба.

Горбачов став одним з 245 тисяч кандидатів на загальних виборах, які відбудуться в Індонезії 17 квітня. Це буде перше в історії країни голосування, в ході якого одночасно обиратимуть президента, віце-президента, депутатів національного парламенту і місцевих законодавців.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...