Рейсом із Відня: В Україну таємно прилетіла права рука Курченка

Навіть дивно, чому свідка у справі щодо фінансування тероризму на Донбасі не затримала СБУ.

Роман Перегудов. Фото: скріншот з відео.

Права рука скандального бізнесмена Сергія Курченка, директор російської фірми "Газ альянс" Роман Перегудов 18 серпня рейсом Відень-Київ прилетів в Україну. Про це повідомила журналіст каналу 1+1 Ольга Василевська, не назвавши ім'я інсайдера, передають Патріоти України.

Вона також здивувалася, чому свідка у справі щодо фінансування тероризму на Донбасі не затримала СБУ. "Ця його фірма поставляє газ на окуповану територію Донбасу і "експортує" звідти вугілля в РФ. Останні кілька років, як повідомляють джерела, Перегудов проходив в СБУ в якості свідка у справі щодо фінансування тероризму. Органи навіть не могли викликати його на допити – уникав. Згідно із законом, він повинен бути затриманий і, як мінімум, допитаний на кордоні", – зазначила Василевська.

Також журналіст розповіла про корупційну схему СБУ: "Щоб безперешкодно потрапити на територію України, потрібно було заплатити 30 000 доларів. Стільки ж просять за виїзд. Кажуть, це нормальна такса для співробітників Служби безпеки за зустріч і супровід особи, яка не хоче привертати до себе увагу прикордонників".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...