Рейтинг Зеленського за місяць впав на 8%, - соцопитування

Тим не менш, діючий президент залишається найпопулярнішим українським політиком

Рівень довіри українців до президента Володимира Зеленського наприкінці січня впав нижче 60%. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», зазначають Патріоти України. .

Лідером довіри серед українських політиків, як і раніше залишається глава держави. Йому довіряють 59% опитаних, не довіряють – 32%. Проте, за результатами опитування, проведеного «Рейтингом» у середині грудня, рівень довіри до Зеленського знизився на 8%.

Тоді йому висловили довіру 67% респондентів. 25% заявили, що не довіряють.

Водночас рівень довіри до інших ключових політиків теж має негативний баланс: Дмитру Разумкову довіряють 26%, не довіряють – 44%, Юрію Бойку – 25% і 56% відповідно, Святославу Вакарчуку – 22% і 62%, Олексію Гончаруку – 20% і 53%, Юлії Тимошенко – 20% і 73%. У Петра Порошенка найнижчий рейтинг довіри – 15% і 78%.

Опитування проводилося методом формалізованого інтерв’ю (face-to-face) в період з 22 по 26 січня 2020 року. Всього було опитано 2 тис. 500 громадян України віком від 18 років. Помилка репрезентативності дослідження: не більше ніж 2,0%.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...