"Рехформи" по-новому? З сайту МОЗ у відповідь на критику видалили всю інформацію про Супрун та її команду

Це точно зріла реакція дорослих людей, які взяли на себе зобов’язання розвивати та змінювати країну?

На сайті МОЗ більше немає інформації про колишню в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун та членів її команди. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Тільки-но дізналися, що з сайту Міністерства охорони здоров’я України зникли всі згадки про нашу команду – мене і моїх заступників – Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського, Ольги Стефанишиної і Романа Ілика”, – йдеться в повідомленні.

За словами Супрун, політичне керівництво МОЗ наказало вилучити всі матеріали про них. Вона зазначила, що при пошуку заголовки знаходяться, проте самих новин не існує. Супрун підкреслила, що інформацію видалили незабаром після того, як на її сторінці з’явився пост із критикою на адресу “дій і бездіяльності” команди Міністерства охорони здоров’я.

“Це дійсно дуже зріла реакція дорослих людей, які взяли на себе зобов’язання розвивати та змінювати країну”, – прокоментувала Супрун ситуацію.

На її думку, незважаючи на видалення інформації, неможливо видалити дії минулого уряду, який ставив пацієнтів у центр уваги, як неможливо зупинити трансформацію медицини в Україні.

“Жодній політичній команді не під силу стерти історію, як і зупинити зміни, час яких прийшов”, – констатувала Супрун.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...