"Реклама" чіпсів на тлі "Градів": Названо ім'я військового, який став героєм вірусного відео

Кадр, на якому український військовий незворушно їсть чіпси на тлі "Града", що стріляє по російських фашистах, в моменті став вірусним. А за кілька днів стало відоме й ім'я героя - бійця звуть Ігор Фльорко. Про це повідомило видання segodnya, журналісти якого поспілкувались з українським захисником. Як з'ясувалось, він на фронті з 2015 року, передають Патріоти України

Ігор Фльорко – учасник Євромайдану, у 19 років пішов добровольцем в полк "Азов", прослужив там п'ять років. Після двох років цивільного життя знову повернувся в стрій, коли окупант пішов масштабним наступом. За словами бійця, фото, яке миттєво розлетілось в мережі, є скріншотом із відео.

"Це було одним із відео, яке ми знімаємо десятками. Спочатку записували для свого архіву, потім зрозуміли, що дуже корисно викладати у соцмережі для того, щоб підтримувати бойовий дух цивільних, показувати, як круто працює наша артилерія. Ми як військові розуміємо, що можемо зробити великий внесок і в інформаційну війну", – каже Фльорко.

Ігор розповів, що на відео з чіпсами була бойова стрілянина – українські захисники працювали по ворожих позиціях. "Коли я їв чіпси, я показав, наскільки нам байдужі ситуації, коли вбиваємо ворога, показав, наскільки ми сильні. Відео було зроблено на околицях Попасної. До речі, можу сказати, що мене тішить те, що велика увага до фото була з-за кордону. Люди попросили робити якнайбільше таких кадрів – до цього ніхто не бачив, яка крута і потужна українська артилерія", – зізнався Ігор.

До слова, виробник чіпсів після такої потужної реклами зв'язався з героєм. Представники компанії-виробника подякували Ігорю, проте відмовили в його проханні.

"Я жартома запропонував їм, щоб вони купили прилад нічного бачення. Вони подякували мені, сказали, що зараз відновлюють свою роботу після обстрілів і поки що не мають можливості. Але запросили мене на своє виробництво", – розповів боєць.

А на його сторінці у Facebook появилась свіжа сторіс з новим відео. На кадрах також працює "Град", а Ігор стоїть, закриваючи вуха руками. У відео Ігор назвав себе вже не таким крутим. Це тому, що сіли батарейки в навушниках – пояснив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...