Рекомендація від такої людини говорить сама за себе: "Ідея президента з опитуванням ох#єнна", - нардеп Дубінський (відео)

Українці обговорюють на кухнях зовсім не ті запитання, які потрапили до опитування, хоча сама його ідея - "ох#єнна". Про це заявив скандальний нардеп "Слуги народу" Олександр Дубінський, зазначають Патріоти України.

"Ідея - супер. Я завжди на боці президента, ви це прекрасно знаєте. І якщо дивитися на ситуацію "згори", то ідея ох#єнна. Президент пропонує народовладдя, опитати всіх, дізнатися думку народу. Ох#єнна ідея. Але чи вчасно? І що це за якість запитань, які запропоновані населенню в цю секунду. Що це, бл#дь, актуальна тема? Це що? Те, що ви обговорюєте на кухні? Правда? Тобто реально у мене аудиторія наркоманів, які обговорюють, що там із медичною марихуаною, дуже хочеться курнути. Я думаю, що загалом людям дуже хочеться нормально жити. І це ключове питання, яке їх цікавить на їхніх кухнях. Людям хочеться нормально отримувати пенсії, нормально домагатися якихось соціальних гарантій для себе: якісної освіти, гідної медицини, можливості безпечно ходити вулицями і користуватися якісною інфраструктурою - чистим ліфтом, нормальним опаленням і під'їздами. І водночас платити за це нормальний тариф. Це насправді обговорюють на кухнях. Ну, плюс війна, конфлікт на сході України", - впевнений Дубінський.

На його думку, тих, хто вживає марихуану, і людей, які потребують медичної марихуани, в Україні близько двох мільйонів, тому це питання не може вважатися соціально значущим.

"Соціально важливим є питання тарифів на тепло - ним користуються всі. Але чомусь його в опитувальнику немає. Питання війни на Донбасі цікавить всіх. Всі користуються теплом, всі користуються газом, всі користуються світлом. І всі за це платять. Ось за це люди готові горлянку рвати владі. Але ми чомусь про це не запитуємо. Напевно, тому що відповідь очевидна - треба знижувати", - вважає нардеп.

Дубінський наголосив, що запропоновані запитання не мають жодного стосунку до "наших із вами очікувань" і були придумані в Офісі президента "синтетично". Через це вони не пов'язані зі звичайним життям українців, на них нецікаво відповідати. Практичних результатів опитування, на думку депутата, не може бути.


"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...