Ремонт виявився "вдалим": На російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" сталася пожежа

На російському крейсері "Адмірал Кузнєцов", що знаходиться на ремонті у Мурманську, сталась пожежа, повідомляють Патріоти України.

Як пише кремлівський ресурс РІА "Новости", вогонь спалахнув через нібито ремонтні роботи. "У ході ремонтних робіт на крейсері "Адмірал Кузнєцов" сталось загоряння, повідомив глава ОСК Рахманов. За його словами, пожежні системи спрацювали штатно, вогонь ліквідовано, збитків і постраждалих немає", - пишуть пропагандисти.

Адмірал Кузнєцов – що відомо про крейсер

У червні кремлівські ЗМІ писали про продовження ремонту російського авіаносця ще на рік – через нові дефекти, виявлені під час ремонтних робіт.

Міноборони РФ планує передати корабель до складу Військово-морського флоту не раніше, ніж у 2024 році.

Це не перше перенесення термінів ремонту "Адмірала Кузнєцова". Спочатку корабель мав повернутися на флот у 2022 році, але згодом дату перенесли на 2023 рік.

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...