Ренегат Кива відреагував на конфіскацію мільйона за свою дивовижну "лайнояму"

Народний депутат від п'ятої колони Кремля Ілля Кива прокоментував рішення суду про конфіскацію доходів від жомової ями на користь держави. На своєму Telegram-каналі скандальний та безпринципний діяч написав, що подаватиме апеляцію, зазначають Патріоти України.

“Для всех возбудившихся: Плевал я на этот Цирк!))) Успокойтесь, данное решение не вступило в законную силу и будет обжаловано!Мы уверены в своей правовой позиции ….”,- написав він.

У своїй декларації про доходи Ілля Кива зазначив 1,2 мільйона гривень доходу, отриманого начебто від здачі в оренду жомової ями площею 400 квадратних метрів. На ділі ця яма виявилася полем з бур’янами.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...