Республіка Корея попереджує – Диктатор КНДР може направити своїх солдатів на війну проти України

Так звана Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР) може відправити своїх військових до України на підтримку Російській Федерації (РФ). Про високу імовірність такого розвитку подій заявив міністр оборони Південної Кореї Кім Йонг Хена, передають Патріоти України з посиланням на The Korea Times.

Під час звернення до законодавців на парламентських слуханнях, міністр нагадав про те, що Росія та КНДР підписали взаємний договір, що подібний до військового союзу.

"Оскільки Росія і Північна Корея підписали взаємний договір, подібний до військового союзу, можливість такого розгортання (відправки військ до України, - ред.) є дуже ймовірною", - заявив міністр.

Саме там мав дати "потужний сигнал" щодо допомоги Україні: Байден відклав поїздку в Німеччину

вівторок, 8 жовтень 2024, 19:52

Президент США Джо Байден відклав поїздку до Анголи й Німеччини через ураган "Мілтон", який найближчим часом має накрити Флориду. Про це 8 жовтня повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр, передають Патріоти України. За її словами, поїздки перенесли...

"Я був шокований, що люди просто мили машину на мийці": Військовий з Франції розповів, що його здивувало в Україні

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:22

34-річний Ніколя Ямі, громадянин Франції, два роки воював на фронті російсько-української війни. Він служив у Силах спеціальних операцій, у підрозділах ГУР МО, оперував безпілотниками, вів вуличні бої у Бахмуті. Свою історію Ніколя Ямі розповів кореспо...