Ретельно перевіряють укриття: В одному із районів Білорусі чиновники вже до чогось готуються

У білоруському місті Ліда влада перейнялася питаннями цивільної оборони, тому вирішила провести перевірку укриття та пункту управління цивільною обороною. Про це повідомляє проєкт "МотолькоHelp", передають Патріоти України.

У матеріалі йдеться, що Лідський райвиконком оголосив про проведення держзакупівель щодо техобслуговування укриття та пункту управління цивільною обороною. Послуги з технічного обслуговування захисної споруди цивільної оборони, яка розташована за адресою: м. Ліда, вул. Качана, 15/1 та допоміжної будівлі. Йдеться про суму $11 642. Примітно, що ця закупівля оголошується вже вдруге, оскільки з першого разу знайти підрядника не вдалося.

Згідно з документами, під час робіт планується обслужити всі комунікації укриття — водопровід, каналізацію, теплові мережі, теплові пункти, центральний тепловий пункт, гаряче водопостачання, опалення, електрообладнання, внутрішні силові та освітлювальні мережі та ін.

Також чиновники планують перевірити пункт управління цивільною обороною Лідського району, розташованого за адресою: м. Ліда, вул. Качана, 15. Відомо, що ця закупівля вже перебуває у статусі завершеної. На це витратили $2 328. Усі роботи фінансуються із районного бюджету.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...