Reuters з посиланням на Зеленського повідомило про втрату Бахмута, речник президента зробив заяву

ЗМІ повідомили, що президент України Володимир Зеленський заявив про втрату контролю ЗСУ над містом Бахмут Донецької області. В ОП це заперечують. Прессекретар президента Сергій Никифоров заявив про помилку журналістів, передають Патріоти України.

Він написав, що Зеленський сказав: "Думаю, ні", – на фразу журналіста про росіян, які оголосили захоплення Бахмута. "Таким чином президент заперечив взяття Бахмута", - написав прессекретар.

Раніше Reuters написала, що президент відповів на питання, чи місто під контролем України. "Думаю, ні. На сьогодні Бахмут лише в наших серцях. На цьому місці нічого немає", - йшлось у публікації.

Журналіст Крістофер Міллер написав, що йому в коментарі команда Зеленського пояснила, що під словами "місто втрачене" президент мав на увазі, що Бахмут повністю зруйнований.

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...