Реванш зовсім поряд. "Добрий вечір. Ви Андрій Качор? Це Ви про Шарія писали?": У Вінниці партійці кремлівського реваншиста пустили кров відомому журналісту, поліції "похіг"

Шарій і його тітушки відчувають свою безкарність і від погроз переходять до фізичних розправ. "Реформована" поліція Авакова тримає показовий нейтралітет, як на Донбасі на початку 2014-го.

Журналіст, головред вінницького видання "Veжa" Андрій Качор заявив про побиття невідомими, напад він пов'язує з прихильниками проросійського блогера Анатолія Шарія, від яких отримував погрози. За словами Качора, інцидент стався 30 серпня, нападники втекли з місця події, зазначають Патріоти України.

Журналіст звернувся до поліції, але там сказали, що справа буде у реєстрі лише 2 вересня, а 3 вересня йому зможуть дати направлення на судмедекспертизу, "бо вихідні, а в понеділок експертиза не працює".

За попередніми висновками лікарів, у Качора - забій м’яких тканин, ознаки струсу мозку, опухла частина обличчя, гематоми, переламів немає.

Качор зазначив, що отримував погрози після публікації новини від 9 липня про те, що у Вінниці спалили агітацію Шарія. Після цього сам Шарій зробив низку роликів про журналіста і його родину.

"Їх (погроз - ред.) було ... під дві сотні", - заявив він.

До поліції журналіст подав заяву про факт погроз, однак, за його словами, протягом цього часу з ним ніхто з представників поліції не контактував.

За словами журналіста, з карного розшуку йому надсилають фото можливих нападників: "Є одна фотографія, щодо якої я на 99% упевнений, що ця людина (напала - ред.)", заявив Качор.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...