Реваншисти святкують перемогу: Суд виніс запобіжний захід Стерненку

Рішення про арешт було оголошене у короткій формі, без мотивації.

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід активісту Сергію Стерненку у вигляді цілодобового домашнього арешту. Відповідне рішення було прийнято 15 червня, повідомляють Патріоти України.

Таким чином, суддя Володимир Бугіль повністю задовольнив клопотання прокуратури і відмовив захисту Стерненка, який просив про поруки. Рішення про арешт було оголошене у короткій формі, без мотивації. Захист підозрюваного вважає це незаконним.

Також Стерненко заявив, що згідно з рішенням суду, має відбувати арешт за місцем прописки, а це військова частина в Одесі. Пізніше активіст порвав вирок суду на мітингу перед будівлею Шевченківського суду під овації тих, хто зібрався. Він закликав людей не розходитись, тому що він з адвокатами збираються розповісти присутнім, що будуть робити далі.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...