"Ревнощі - серйозний мотив": Нардеп Шевченко натякнув поліції на те, хто може бути причетним до смерті Антона Полякова

Позафракційний народний депутат Євген Шевченко висунув у своєму Telegram-каналі ще одну версію смерті колеги по парламенту Антона Полякова, передають Патріоти України.

Він натякнув, що до загибелі може бути причетний чоловік депутатки Ганни Скороход, з якою, за інформацією столичної поліції, проживав померлий. "Сказати, щоб я не здогадувався про їхні з Анею відносини, таки ні. Але, як нас вчили на парах із криміналістики, мотивами вбивств в першу чергу є гроші, ревнощі і помста", - написав Євген Шевченко.

Парламентарій поділився думкою, що за чоловіком Ганни Скороход необхідно встановити стеження. "Після підтвердження спільного проживання Полякова та Скороход я б приставив "ноги" до чоловіка Ганни Скороход поки триває експертиза щодо виявлення отруйних речовин. І поки останній не покинув межі України", - зазначив Шевченко.
Також парламентарій попросив своїх підписників зробити репост його запису, щоб його побачили співробітники Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Олексій Алякін - чоловік Ганни Скороход

Чоловіком Ганни Скороход є бізнесмен Олексій Алякін. З середини 90-х він інвестував в нерухомість в Російській Федерації. Через кілька років придбав частки в кількох російських банках. З 2000 року він був заступником керівника департаменту промисловості Міністерства майна РФ, пізніше - директором в науково-дослідних інститутах в Росії.
У 2013 році Алякін перепродав частки в двох банках, один з яких в тому ж році позбавили ліцензії і незабаром визнали банкрутом. Російська влада оголосила його в розшук за звинуваченням у шахрайстві. З 2014 року Алякін не живе на території Росії.
Скороход розповідала, що вона познайомилася з Алякіним в 2014 році. Пізніше вони заснували компанію "Прогрес", в якій Ганна працювала юристом до обрання в парламент. Влітку 2019 року вона стала нардепом як представник партії "Слуга народу".
14 листопада 2019 року Олексія Алякіна затримали за зверненням заступника генерального прокурора України. За словами його адвоката, формальною причиною затримання став "розшук в Росії". Скороход же заявила, що її чоловіка затримали через те, що вона неодноразово голосувала проти лінії політсили. На наступний день її разом з Поляковим виключили з фракції "Слуга народу". Згодом вони обидва приєдналися до депутатської групи "За майбутнє". Ганна Скороход народила від Олексія Алякіна сина, якого назвали на честь батька.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...