"Режим Лукашенка може бути демонтований вже в найближчі дні", - Юрій Шуліпа

У разі демонтажу режиму Путін не зможе силовим шляхом врятувати «рядового» Лукашенка.

Про це у Фейсбуці пише юрист, директор міжнародної асоціації "Інститут національної політики" Юрій Шуліпа, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"В ближайшие дни у граждан Республики Беларусь возникает реальная возможность выбросить на свалку истории нелегитимный тиранический режим Лукашенко при соблюдении 2-х условий:

1) увеличения количества участников и масштабов протестов, скоординированных коллективных протестных действий;

2) присоединения большинства трудовых коллективов к всебелорусской стачке.

Возможность перехода к активным действиям возникнет уже в это воскресение при дополнительном условии, если число участников протеста перевалит рубеж в 250000 участников.

Параллельно: бессрочный массовый протест вокруг изолятора Окрестино до освобождения последнего заключенного - заложника по политическим мотивам.

В случае демонтажа режима Путин не сможет силовым путем спасти «рядового» Лукашенко.

Активные действия протестующих сломают планы Путина, - спасут Республику Беларусь от демонтажа и превращения в 8-й западный федеральный округ России. Поскольку у режима Путина уже нет возможностей 2014 года. Да, и главное! Потом мы увидим, как совок наконец-то сдохнет".

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...