Режим Лукашенка заявив про побиття своїх дипломатів у посольстві в Лондоні

"Ані білі іх па ліцу!"

Міністерство закордонних справ Білорусі заявило про напад на посольство країни в Лондоні і викликало на розмову Тимчасового повіреного у справах Великобританії. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно із заявою, ввечері 19 грудня невідомі нібито “зіпсували” фасад будівлі, після чого “фізично атакували” білоруських дипломатів. У зовнішньополітичному відомстві зазначають, що один з дипломатів отримав серйозні тілесні ушкодження, в результаті чого йому знадобилася термінова медична допомога.

“У закладі охорони здоров’я діагностовано перелом носа, струс мозку легкого ступеня і травматичний перелом зуба”, – заявили в МЗС.

Крім цього було зазначено, що частину нападників вдалося затримати. Білоруська сторона допускає, що нападники можуть входити в об’єднання емігрантів “Надзея”.

Після події МЗС викликало Тимчасового повіреного у справах Великобританії. Білоруська сторона висловила йому протест і зажадала провести ретельне розслідування атаки і покарати винних.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...