Режим Путіна очікує нищівний удар у листопаді через злочини проти людства. “Запрошую слухачів спостерігати": Малюська анонсував слухання ЄСПЛ у справі проти РФ

Це ще не Міжнародний трибунал. Однак через вироки ЄСПЛ "дорога на Гаагу" стає все більш очевидною

В Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ) відбудуться слухання у справі Україна проти Росії вже в листопаді. Про це міністр юстиції України Денис Малюська заявив в інтерв’ю “Радіо НВ“, зазначають Патріоти України.

“Запрошую слухачів спостерігати. Ми далі будемо добивати їх там. У нас там відразу кілька об’єднаних вимог, у тому числі і з голландцями, яка стосується збитого Boeing МН-17”, – сказав Малюська.

Він уточнив, що на РФ була подана скарга до ЄСПЛ щодо політичних вбивств країною-агресором як своїх громадян, так і українців, чеченців та інших іноземців.

Міністр додав, що в скарзі фігурують усі гучні політичні вбивства, в тому числі замах на російського опозиційного політика Олексія Навального. За його словами, справу буде розглянуто в ЄСПЛ за заявою України.

Малюська зазначив, що кожна суперечка в ЄСПЛ по інших країнах займає близько 7 років і Україна “вже десь більше, ніж посередині шляху і поки йде успішно”.

  • 14 січня ЄСПЛ визнав, що фактичний контроль Росії над Кримом розпочався не пізніше 27 лютого 2014 року.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...