"РеZня в Буче. Можем поVторить": Різницю між українцями та росіянами показали у двох фото

У мережі з'явилися фотографії, які показують різницю між адекватними людьми та нелюдами, для яких життя нічого не варте. Відповідні фото опублікував Telegram-канал УНІАН, передають Патріоти України.

“Ці фото - про два різні світи. Про світ адекватної людини, яка співчуває, і про світ мразєй та вбивць!”, – йдеться у повідомленні.

На першому знімку – волонтер, який бере участь в ексгумації тіл із братської могили у Бучі, де відбулися масові вбивства, від яких здригнувся весь світ. Його обличчя виражає весь жах побаченого.

На другій фотографії – футболки, що продаються у Російській Федерації. На них присутній напис "РеZня в Буче. Можем поVторить".

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...

"Максимально використовують особовий склад": У ЗСУ пояснили, чому для росіян критично важливий Часів Яр

понеділок, 6 травень 2024, 7:27

Російські загарбники намагаються захопити Часів Яр, щоб у перспективі розвинути свій наступ у Донецькій області. Про це розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передають Патріо...