Резніков прокоментував призначення Умерова міністром оборони України

Ексміністр оборони України Олексій Резніков заявив, що новий голова Міноборони України Рустем Умеров — компетентна і професійна людина, передають Патріоти України.

Резніков закликав бути чуйними і прихильними до Умерова. «Рустем Умеров — компетентна і професійна людина, здатна продовжити розпочаті нами ініціативи. Разом ви прискорите момент перемоги України», — написав він у своїй колонці для The Guardian.

Резніков заявив, що рецепт перемоги України зрозумілий:

  • відновлення територіальної цілісності України,
  • виведення залишків російських військ,
  • покарання військових злочинців,
  • репарації,
  • внесення змін до міжнародного права, які запобігатимуть подібним агресіям у майбутньому,
  • участь України в архітектурі міжнародної безпеки.

За його словами, перемога України стане торжеством міжнародного права над свавіллям сильного. «Вона продемонструє неприпустимість зміни міжнародно визнаних кордонів шляхом військової агресії. Це буде єдність вільного світу проти тиранії несвободи», — додав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...