Резніков відповів, чи прибули вже до України комплекси Patriot

Український міністр оборони Олексій Резніков підтвердив, що ЗСУ отримали зенітно-ракетний комплекс Patriot. Про це він написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Сьогодні наше прекрасне українське небо стає більш безпечним, тому що в Україну прибули системи ППО "Патріот", - йдеться у його дописі.

Резніков згадав, як під час візиту до США у серпні 2021-го, коли він ще був в.о. заступника голови уряду з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, озвучив партнерам те, що ЗСУ потрібні такі системи ППО.

"Нам потрібні "Патріоти". Свобода і незалежність нашої країни під загрозою. І що ми почули? Це неможливо! Але неможливе можливо", - зауважив міністр.

Очільник Міноборони наголосив, що ця подія - одна з важливих у його житті. Резніков зауважив, що партнери України дотримали свого слова, а наші сили протиповітряної оборони максимально швидко освоїли Patriot.


Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...