Резонанс тижня. На Донбасі загинув уславлений захисник України (відео)

Доброволець Антон Хоба загинув 26 січня на Донбасі

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил від поранень, яких зазнав під час обстрілу найманців РФ, загинув військовослужбовець ЗСУ Антон Хоба, з сумом зазначають Патріоти України. Про трагедію першим повідомив міського голови Шостки Микола Нога.

"На фронті героїчно загинув командир відділення, Антон Хоба, 1992 року народження. Шостка вратила ще одного сина в цій страшній війні. Загинув ще один доброволець. На передовій молодий чоловік був з 2014 року. Від імені жителів Шосткинської об'єднаної територіальної громади висловлюю глибоке співчуття всім, хто знав Антона. Це втрата для кожного з нас та наше спільне горе. Схиляємо голови перед пам'яттю Героя та молимося за упокій його душі...." - йдеться в повідомленні міського голови Шостки.

Як йдеться у вечірньому звіті штабу ООС від 26 січня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один отримав бойову травму. Також відбувся підрив на невстановленому пристрої - це призвело до того, що один воїн загинув, а другий отримав бойову травму.

Антон Хоба народився в 1992 році, жив у місті Шостка Сумської області, служив в одному з підрозділів Збройних сил України. Детальнішу інформацію, а також дату і час прощання буде повідомлено додатково. У 2018 році боєць брав участь в проєкті телерадіокомпанії "Акцент" "Хоробрі серця". Він розповів про військові і мирні будні, про мрії і плани.


На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...