Резонанс тижня. При виконанні бойового завдання: На Донбасі загинули два офіцери спецназу "Альфа"

Відомо, що їхні імена Денис та Дмитро.

1 грудня 2019 року при виконанні бойового завдання на Донбасі військовослужбовці загинули два офіцери спецназу "Альфа" Служби безпеки України. Про це повідомив колишній боєць цього спецпідрозділу Роман Костенко у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Я добре знав Дениса і Дмитра, ми разом пройшли через багато випробувань і виконали не мало завдань. Це були сильні, надійні та мужні воїни, висококваліфіковані професіонали, справжні офіцери і патріоти України. Спочивайте з миром, хлопці…", - пише підполковник Роман Костенко з позивним "Грім".

Костенко у своєму повідомленні додав, що загибель спецназівців СБУ - нагадування про те, що бійці "Альфи" - "це не маски-шоу на обшуках, це захисники Батьківщини, які щодня ризикують, а часто і жертвують своїми життями заради мирного неба над Україною".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...