Резонанс тижня. Терористи "ДНР" знову затримали українця, який пройшов полон і катування

Вперше Синченка взяли у полон в грудні 2016 року у Донецьку.

Бойовики "ДНР" вдреге затримали у Донецьку громадянина України Григорія Синченка, який вже був у полоні "ДНР" і пережив катування. Про це повідомляє Центр громадянських свобод на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Зазначається, що вперше Синченка 1991 року народження взяли у полон в грудні 2016 року у Донецьку. "Тоді він пережив страшні катування: його били током, душили, підвішували на кілька годин за наручники до стелі. Після чергового побиття кинули в підвалі, де він кілька днів пролежав без води та із пристібнутими назад руками. Помирати привезли в лікарню, але він вижив. Георгій був звільнений під час великого обміну 27 грудня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Зовсім недавно стало відомо про те, що Синченко був повторно затриманий у Донецьку. "31 жовтня представники так званої "МГБ" привезли його всього побитого, у крові, на квартиру матері, для проведення обшуку. Після цього його ніхто не бачив", - йдеться у повідомленні.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...