Резонанс тижня. Зарізали прямо в готелі: У Франції вбили блогера, який критикував Кадирова

Минулого літа на Імрана Алієва вже здійснювали замах.

Імран Алієв. Фото: скріншот з відео.

У французькому місті Лілль знайшли вбитим 44-річного чеченського блогера Імрана Алієва, також відомого як Мансур Старий, повідомляють Патріоти України.

Тіло чоловіка з ножовими пораненнями знайшли в номері готелю Coq Hardi в місті Лілль на півночі Франції. Ніж, яким імовірно вбили блогера, лежав поруч. Алієв приїхав в Лілль з Бельгії. Номер, в якому знайшли тіло, був заброньований на ніч. З ним був чоловік "тієї ж національності". Як пише французьке видання La Voix Du Nord, слідство вважає його головним підозрюваним.

Видання зазначає, що в Бельгії Алієв переховувався від чеченського уряду. Минулого літа на нього здійснювали замах. Імрану Алієву було 44 роки, під ніком "Мансур Старий" він вів YouTube-канал і сторінку у Facebook, де критикував владу Чечні загалом і Рамзана Кадирова зокрема. "Кавказький вузол" зазначає, що блогер привертав увагу своїми епатажними й гучними заявами на адресу кавказьких народів. На сьогодні YouTube-канал Імрана Алієва заблокований "за порушення принципів спільноти YouTube".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...