Резонанс тижня. "Жиди і поляки… п**дуйте далеко": Донька Фаріон осоромилась образливими висловами в мережі

Шовінічтична сімейка вдало підтримує міф про фашистів-"біндер" на втіху ворогів України

Ірина Фаріон і Софія Семчишин

Головна спеціалістка відділу висвітлення роботи Львівської міськради та донька члена ВО «Свобода» Ірини Фаріон Софія Семчишин образливо висловилась, коментуючи заяву Польщі та Ізраїлю щодо святкування дня народження Степана Бандери. Образливий пост щодо євреїв та поляків Семчишин опублікувала у Facebook, передають Патріоти України.

«Жиди і поляки… п*дуйте далеко» , – написала вона.

У Львівській мерії позицію своєї співробітниці не поділяють і вважають таку реакцією неприйнятною. «Працівники міськради несуть на собі більші зобов’язання та відповідальність за свої слова, ніж звичайні мешканці. І в такій ситуації висловлена у Facebook приватна думка може трактуватися більше, ніж просто приватна думка», – заявив у коментарі журналістам начальник управління «Секретаріат ради» мерії Юрій Лукашевський.

За його словами, Семчишин вже три роки перебуває у декретній відпустці. На запитання, чи буде щодо неї застосоване дисциплінарне покарання, Лукашевський відповів, що рішення ухвалюватимуть згідно з етичним кодексом мерії.

Семчишин від коментарів відмовилась.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...