Результат може бути цікавим та непередбачуваним: У ГПУ дали несподіваний прогноз у справі "ПриватБанку"

За словами генпрокурора Руслана Рябошапки, у справі проходить величезний обсяг матеріалів, які потрібно аналізувати.
Руслан Рябошапка. Фото: Главком.

Щодо "Приватбанку" розслідують одразу дві справи - в Генеральній прокуратурі і Національному антикорупційному бюро, і їх результат може бути дуже непередбачуваним. Про це в інтерв'ю заявив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, передають Патріоти України.

"І там, і там зібрані великі масиви матеріалів, тому що було проведено дуже багато слідчих дій і є сенс зараз об'єднати ці два провадження в одне, консолідувати в одних руках, об'єднати весь масив матеріалів і рухатися далі швидше. Ми зараз це робимо, передаємо справи, які у нас є, в НАБУ і, відповідно, далі будемо рухатися одним шляхом, а не паралельними. Я думаю, що ми теж можемо мати тут процесуальний результат", - зазначив він.

За словами генпрокурора, у даній справі проходить величезний обсяг матеріалів, які потрібно аналізувати. Він зазначив складність справи. "Вона не настільки проста, як може виглядати на перший погляд. До неї можуть бути залучені не тільки колишні бенефіціари, а й колишні високопоставлені чиновники. Тому результат може бути насправді цікавим і непередбачуваним", - сказав він.

Джерело: Апостроф

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...