Результат цього не коштував: Американців шокувало, скільки Трамп витратив на укладку волосся

За зачіску Дональда Трампа заплатили американські платники податків.

Президент США Дональд Трамп витратив на укладку волосся $70 000 за рік, що викликало хвилю критики в мережі. Про це розповіла конгресвумен Олександрія Окас-Кортес на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що всю суму офіційно списали на бізнес-витрати. Тобто за зачіску Трампа заплатили американські платники податків. "Торік республіканці скерували у мою адресу таку кількість жовчі та ненависті за те, що я посміла на власний день народження зробити собі приємний подарунок і витратити на перукаря $250 з власної кишені", – обурилася жінка.

У мережі висміяли витрати президента, зазначивши, що насправді його зачіска не варта таких коштів. Деякі користувачі навіть пропонували свої послуги, за які взяли б невелику ціну.

"Найбільший злочинець в історії США – той, хто взяв з Дональда Трампа $70 000 за його зачіску".

"Трамп витратив $70 000, щоб його волосся виглядало ось так. Я просто...".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....