"Результатом задоволені": Зеленський поговорив з Путіним після повернення бранців Кремля

Президенти двох країн також домовилися найближчим часом обговорити дату проведення зустрічі в «нормандському форматі».

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на тлі повернення політв'язнів Кремля до України. Про це повідомив Офіс президента України, передають Патріоти України.

«Сторони підкреслили, що задоволені результатом виконання домовленостей у рамках першого етапу на шляху до нормалізації діалогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що президенти двох країн також домовилися найближчим часом обговорити дату проведення зустрічі в «нормандському форматі». «Крім того, йшлося про подальші кроки у рамках Мінського процесу для врегулювання конфлікту на Донбасі», - резюмується у повідомленні.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...