Результати говорять самі за себе: "Робота уряду суперуспішна та суперефективна", - Милованов

Чиновник відкидає будь-яку критику і запевняє, що звершення "команди професіоналів" оцінять у майбутньому

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов вважає діяльність уряду Олексія Гончарука суперуспішною та суперефективною. Про це чиновник самовпевнено заявив в ефірі одного з телеканалів, зазначають Патріоти України.

"Я вважаю, що її потрібно назвати суперуспішною, суперефективною. Наприклад, щодо мого конкретного міністерства я вам скажу певні речі, які ми робимо. Можна говорити про ринок землі, можна говорити про ринок праці, про приватизацію, про концесії. Це все досить контраверсійні в медійному полі питання, але насправді нічого там немає неправильного, навпаки, все робиться так, як потрібно", - сказав Милованов.

Милованов прокоментував і результати опитувань, за якими 70% українців не довіряють уряду: "Я думаю, час покаже, і ми маємо комунікувати не словами, а діями. Результат наших дій займає певний час. Але головне, ми хочемо, щоб у людей було краще життя, і для цього багато робимо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рівень довіри до уряду істотно знизився останніми місяцями. Понад 60% українців не довіряють уряду і прем'єру Гончаруку.

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...