Результати влучення дорозвідуються: На Херсонському напрямку знищили два командні пункти окупантів, - ОК "Південь"

Українські захисники на Херсонському напрямку знищили два командні пункти окупантів. Про це повідомила речник Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

«Лінія зіткнення дуже гнучка і постійно змінюється, Миколаївський та Херсонський напрямки постійно перебувають у русі. Ми просуваємось, ворог відступає, але намагається тримати позиції та повертатися», — сказала вона в ефірі телемарафону.

Вона наголосила, що на Миколаївському напрямку окупанти намагаються знищити все, що можна знищити. «Наші успіхи також є. На Херсонському напрямку попаданням наших ракетно-артилерійських підрозділів знищено два командні пункти ворожої армії», — наголосила Гуменюк, додавши, що результати влучення дорозвідуються.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...