"Резидент", "Голобородько", "слугакремля": Міністр Немчінов, який критикував Зеленського, подякував президенту та прем'єр-міністру (скріншоти)

Олег Немчінов. Фото: соцмережі.

Новопризначений міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, який зайняв цю посаду замість Дмитра Дубілета, під час президентської кампанії 2019 року був затятим прихильником п'ятого президента України Петра Порошенка і вельми невтішно відгукувався про Володимира Зеленського, коли той ще був кандидатом у президенти. Про це свідчать публікації на сторінці чиновника в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, Немчінов називав Зеленського "Голобородьком" і "резидентом", постив матеріали, в яких президента охрестили "кумиром бидла", і висловлював сумніви щодо його відданості країні.




Сам Немчінов вже прокоментував звинувачення на свою адресу щодо команди Зеленського. "Не встиг приступити до виконання обов'язків, а вже із скриншотів репостів про перебіг виборчої кампанії 2019 року недоброзичливці перекручуюить і коментують! Я дякую прем'єр-міністру за пропозицією стати частиною урядової команди, а Президенту за те, що для нього професіоналізм, проукраїнська позиція та викорінення корупції у владі є пріоритетом над тим, як ти голосував у 2019 році!"- додав Немчінов.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...