РФ "анонсувала" застосування хімічної зброї: Які міста під серйозною загрозою

Росія готується до застосування хімічної зброї на території України. При цьому РФ вже навіть звинуватила в цьому українських захисників. Хімічну атаку "анонсував" представник РФ в організації із заборони хімічної зброї Олександр Шульгін, передають Патріоти України.

Він заявив, що РФ вже відправила в організацію ноту про провокацію з хімічною зброєю, яку нібито готує Україна. Під загрозою можуть знаходиться жителі Харкова, Миколаєва та Донецької області.

"Ми направили вже відповідну ноту в технічний секретаріат, повідомили про плани провокації, яка готується в Миколаївці (Донецька область - Главред)", - сказав Олександр Шульгін.

Варто зазначити, що немає підстав припускати, що РФ просто лякає своїми заявами, адже раніше подібні повідомлення збувалися. У Росії можуть "анонсувати" подібні удари, звинувативши в цьому українську сторону, а потім здійснити заплановане.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...