РФ атакує "Шахедами" після тривалої паузи: Скільки дронів приземлила українська ППО за добу

У ніч з 6 на 7 грудня 2022 року, після тритижневої паузи, російські окупаційні війська знову атакували Україну дронами-камікадзе "Shahed-136/131". Як повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, усього було виявлено 14 баражуючих боєприпасів, які прямували орієнтовно з південно-східного напрямку, передають Патріоти України.

"Підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування "Схід" Повітряних Сил знищено 11 "шахедів", ще 3 дрони на східному напрямку збиває ППО Сухопутних військ. Крім того, протиповітряною обороною збито один БпЛА "Орлан-10" та ще 2 ворожих безпілотники (тип уточнюється)", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів рашистів.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...