РФ готує нові ракетні удари: У Генштабі назвали найнебезпечніший напрямок

На Південнобузькому напрямку зберігається значна загроза ракетних ударів російських окупантів, заявили в Генеральному штабі ЗСУ, передають Патріоти України.

Як йдеться у зведенні, опублікованому в Facebook, на Південнобузькому напрямку окупанти здійснювали систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури.

"Завдали ракетного удару по Миколаєву і авіаудари в районах Великого Артаково і Ольгіно", - уточнили в Генштабі ВСУ.

Підкреслюється, що ворог вів повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами оперативно-тактичного і тактичного рівнів і продовжує інженерне обладнання позицій. "Зберігається значна загроза ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону", - додали в Генштабі ЗСУ.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....