"РФ хоче зруйнувати інфраструктуру України перед зимою": Столтенберг забив на сполох серед партнерів

Країна-агресорка Росія продовжить свої спроби зруйнувати інфраструктуру України напередодні зими. Таким чином російський диктатор хоче використати зиму як зброю проти українців. Тому Україна та її союзники мають бути готовими до таких спроб РФ. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції у Бухаресті у понеділок, 28 листопада, передають Патріоти України.

Він зазначив, що світ повинен бути готовим до того, що Росія й далі атакуватиме українські міста. "Путін намагається зруйнувати енергетичну й газову інфраструктури та зупинити надання базових послуг українцям. Чинячи так на початку зими, він демонструє, що хоче використати зиму як зброю проти України", – сказав Столтенберг.

Він наголосив, що такі плани РФ є жахливими, і закликав бути готовими до подальших атак. Генсек НАТО нагадав, що країни-члени Альянсу посилили військову підтримку України після масованих ракетних атак РФ на українські об'єкти критичної інфраструктури. Він зазначив, що потрібно поставляти більше систем ППО, щоб "допомогти Україні захиститися від такого жахливого типу війни".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...