РФ кидає на штурм кращі підрозділи: У Сухопутних військах розповіли про ситуацію під Бахмутом

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається контрольованою, але російські загарбники кидають на штурм українських позицій свої кращі підрозділи. Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних сил України, передають Патріоти України.

Загарбники продовжують спроби прорвати нашу оборону довкола міста. Утім, українські захисники завдають значних втрат силам противника.

"Мужні піхотинці 28-ї, 54-ї, 56-ї та 57-ї бригад разом із побратимами з 93-ї та 4-ї бригади оперативного призначення, а також іншими Силами оборони пліч-о-пліч тримають фронт, не залишаючи ворогові шансів на успіх", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що генерал-полковник Олександр Сирський постійно знаходиться на лінії фронту разом з підпорядкованими підрозділами. "Спільно з командирами вони узгоджують дії, котрі завадять ворогу реалізувати свої плани", - йдеться в повідомленні.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...