РФ кидає у війну проти України 40-річну техніку, за тиждень БТГ через втрати стала небоєздатною, - дані розвідки

Російське командування відправляє на війну в Україні переважно розконсервовані 40-річні зразки військової техніки. Крім того, від серйозних втрат особового складу путінську армію не рятує навіть прихована мобілізація. Про це свідчать дані розвідки, опубліковані "24 каналом", передають Патріоти України.

Зазначається, що російські війська постійно намагаються просуватися вглиб Донбасу та утримати при цьому всі захоплені території півдня, проте втрачають сили через активні бої.

У розвідці запевнили, що прихована мобілізація в Росії та тотальна на території Донбасу разом із активним вербуванням найманців дозволяють загарбникам компенсувати свої втрати. Однак набір великої кількості боєздатних чоловіків за п'ять місяців повномасштабної війни ще жодного разу не дав змоги росіянам збільшити початкову чисельність свого війська.

До того ж із кожним місяцем кількість батальйонних тактичних груп, які беруть участь у війні проти України, зменшувалася. Їхній особовий склад поповнювали нові "смертники", і БТГ знову оголошували боєздатною. Так, на початку серпня російські генерали вихвалялися тим, що їм вдалося поповнити своє військо і досягти позначки 100 батальйонних тактичних груп у зоні війни. Але вже за тиждень їм довелося виводити одне формування.

Проте, за даними розвідки, всередині Росії та на території окупованого Криму ще багато чоловіків, які готові підписувати короткострокові контракти та вирушати на війну в Україну. Про техніку так не скажеш – заводи не зможуть швидко заповнити всі втрати, наприклад, танків. Таким чином, незважаючи на величезну кількість солдатів, жодного "героїчного прориву на Київ" окупантам уже не світить.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...